SZOLGÁLTATÁSAINK
 
 
Arculat tervezés
 

A cégarculat kialakítása kiemelt lépés minden vállalkozás életében, fontos kommunikációs eszköz, mely magában hordozza a cég legfontosabb alapelveit
A jó arculat elősegíti a dekoratív piaci megjelenést, hisz a legtöbb arculati elemet naponta használjuk (névjegykártya, levélpapír, logó, stb.).
Az arculatfelépítése testreszabott, egyéni, melyben egyesülnek a cég irányelvei és ízlésvilága. A vállalaltot, szervezetet öltözteti a cégarculat, mely tervezhető már meglévő grafikai koncepció köré, vagy teljesen újjonan. Arculat tervezéskor nemcsak az egségesség és az üzenethordozás a fontos, hanem a praktikusság is, hiszen egyes elemek megjelenhetnek pl. reklámtárgyakon, cégautókon.

Az arculat kialakítása a színvilág meghatározásával és a logó elkészítésével kezdődik. A logó képvseli a céget többek között a médiumban, népszerűsítik a márkanevet és vizuális kapcsolatot tartanak fenn. Éppen ezért kiemelt fontosságú az első arculati elem a logó, melynek megtervezésekor sok különböző szempontot veszünk figyelembe, hogy az minden lehetséges elvárásnak megfelejen és amelyre méltán lehet büszke.

Az alábbiakban egycsokorba szedtük, melyek a legfontosabb arculati elemek:

  - cégembléma
- cégismertető
- névjegykártya
- levélpapír
- boríték
- dosszié, iratgyűjtő
- könyvjelző
- öntapadós matrica
- feliratok
- katalógus
- termékismertető
- prospektus
- plakát
- szórólap
- képeslap
- kártyanaptár
- meghívó
- kiadványok
- promóciós anyagok
- kiállítási anyagok
- vásári installációk
- logo
- arculati kézikönyv
- brosúrák
- cd borítók
- könyvborítók
- honlap, portál
- szlogen
- fejlcése papírok
<< vissza