SZOLGÁLTATÁSAINK
 
 
Kiadványszerkesztés
 

A kiadványszerkesztésben célunk, hogy elképzeléseit a legjobb minőségben valósítsuk meg, a legrövidebb határidővel és a legköltségkímélőbben.
Számos nyomdával, alvállalkozóval több évre visszamenő, jó kapcsolatrendszert alakítottunk ki, így az elképzelést azonnal eltudjuk képzelni és a leghatékonyabban megoldani. Törekszünk a magas igényeket támasztó elvárásoknak megfeleni, ezért a kifogástalan minőségű nyomdai termék érdekében digitális vagy analóg proof készítésére van lehetőség. Ennek alapján kiküszöbölhető a nem tökéletes színvisszaadás még a nyomdai színbeállítás előtt.
A nyomdai kivitelezés során széles körű kiegészítő szolgáltatásokat tudjunk biztosítani, hogy az elkészült kiadvány teljes egészében betöltse funkcióját.
A tervezési munka időszakában folyamatosan konzultálnk, egyeztetünk megrendelőinkkel, hogy a végeredmény kifogástalan minőségű legyen. A nyomdai kiadványoknál a kész terméket módosítani nem lehet, éppezért tartjuk fontosnak a folyamatos kapcsolattartást megrendelővel a tervezés kezdeti szakaszától az elkészült kiadványig.


Nyomdai kiadványok lehetnek többek között:
- Prospektusok
- Szóróanyagok
- Kezelési füzetek
- Intézményi hírlevelek
- Reklámanyagok
- dossziék,
- mappák,
- jegyzettömbök
- Plakátok
- Könyvek
- Ügyviteli nyomtatványok
- Névjegykártyák, levélpapírok
- kézikönyvek
- használati utasítások
- meghívók
- jelentések
- beszámolók kiadványszerkesztése.
- Naptárak, meghívók
<< vissza